keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kasvaa, kasvaa!

Ei ne ole enää niin pikkuisia, eikä varsinkaan rauhallisia :D Hullut painelee kyllä pihallakin ihan täysiä. Aina kun itse kävelee, on vähintään 2 pentua lahkeissa kiinni, yksi roikkuu kissassa, yksi Irassa ja yksi jossain sähköjohdoissa! Kiipeävät pirulaiset jo ulos kompostiverkosta tehdystä pentulastakin!!
Pantoihin ovat jo hyvin tottuneet, eikä kutia enää niin paljon. Eilen käytiin ekaa kertaa autoilemassa. Pennut oli Liinun kanssa takaboksissa, ja söivät tissibaarista koko matkan joka kesti ehkä 10min. Tänään mennään sitten ilman mammaa :)
Ollaan harjoiteltu pentujen kanssa namilla palkkausta lihapullalla ja sormethan siinä meinaa lähteä :) Mutta hyvin lähtevät seuraamaan namia ja palkkaus käy helposti. Joskus pennut ei meinaan ymmärrä ottaa kädestä vaan etsivät sitä kauan, esim Unkarintuontimme Lilo oli tälläinen, kun se oli vaan saanut ruokansa kiposta.
Pennut on rekattu ja pentue löytyy jo KoiraNetistäkin. Ensi maanantaille on varattu eläinlääkärintarkistus ja samalla kolmesta pennusta otetaan jo verinäytteet CEA- ja TNS-testejä varten. Loput testaavat sitten myöhemmin, jos haluavat :) Kaksi pentua lähteekin heti ti, kun täyttävät 7viikkoa, yksi to ja yksi pe. Sitten saan alkaa puuhaamaan kunnolla oman pentuni kanssa ;)
Kuvailin pentuja ulkona kun olivat 5,5vko, ja täällä kaikki kuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti