maanantai 28. huhtikuuta 2014

Viikonlopun touhuja

Viikonloppuna oli +17℃ melkein koko ajan, joten pennut on ulkoilleet tosi paljon. Pantatreenikin ollaan aloitettu, pennuilla on hienot Rukka-pannat ja hihnat :)
Ruokaa menee vähän reilu 0,5dl 3x päivässä, lisänä raejuusto, piimä ja liha.  Maitoakin imuttelevat aina kun Liinu on lähettyvillä ja Liinun ruokaa olen lisännytkin, koska aika hyvin imevät sitä kuiviin...
Pentula laajennettiin perjantaina. Siellä on nyt häkki, jossa on niiden peti, eli siellä nukutaan. Muu pentula on sitten riehumista varten, vaikka aika harvoin ne hereillä ollessaan siellä on, kun ovat ulkona tai vapaana talossa.

Pantatreeniä tosiaan tehty urakalla, ja voi miten ne kutittaa :D Cokiksella on turkoosi, Spritella sininen, Pommacilla liila, Jaffalla pinkki ja Lemonalla koralli. Täällä taas kaikki kuvat. Ristiäisetkin pidin tänään päässäni ja niin se vaikuttaa siltä, että omistajat on pennuille valittu :) Cokis on kirinyt pienimmästä pennusta toisiksi suurimmaksi, Pommac menee omia menojaan! Huomenna on sitten sirutus ja paperit tulee varmasti jo ensi viikolla.

Something Like Extra Power  1533g (Cokis)

Something Like Extreme Speed  1413g (Jaffa)

Something Like Exponential  1531g (Lemona)

Something Like Explosive Time  1450g (Sprite)

Something Like Extravagant  1780g (Pommac)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti