torstai 27. maaliskuuta 2014

Kuulumisia

Eilen illalla punnitsin pennut, kaikilla muilla oli painot vähän noussut paitsi Cokiksella, jolla se oli jopa laskenut. Tästä kasvattajatäti taas kauheet stressit päälle ja nukuin pentulaatikossa, jep ihan laatikossa sisällä Liinun kanssa :D Pentuhuone täytyy pitää aika viileänä, kun Liinulla on hirmu kuuma, koska sillä on todella paksu turkki nyt ja maidot laskeutuu. Joten pennut pitää pitää peiton alla lämpimässä. Vähän väliä menivät tissille, nukahtivat siihen, liikkuivat vähän peiton alla ja taas vähän ajan päästä tissille. Sen verran on vielä äänekästä porukkaa, että ei ole Liinun maitobaari vielä selvästi täydessä voimassa.
Nyt punnitsin pennut uudestaan ja huh, Cokiksenkin paino noussut 5g :D Pieni nousu, mutta nousu kuitenkin. Sehän on ihan normaalia, että ensimmäisten vuorokausien aikaan painot voi laskea, kun maidontuotanto vasta käynnistyy. On nuo vaan niin ihania, sydän syrjällään täällä taas ollaan eka viikko, vaikka ei mulle ole koskaan pentujen kanssa mitään käynyt, mutta stressaan silti!
Päivitin kotisivuille jo pentujen viralliset nimet ja osan kutsumanimet, tosin vielä ei tiedetä minkä näköinen tyyppi nimen taakse sitten tulee :) E-pentueen sivu.
Liinu on rauhallinen ja syö hyvin. Nyt me lähdetään lenkille tuulettamaan päitämme :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti