maanantai 20. tammikuuta 2014

15.juoksupäivä

Tänään käytiin ensimmäistä kertaa treffaamassa Punssia. Kiinnostusta oli kovasti ja muutama hyvä yrityskin, mutta selvästi vielä ei ollut oikea aika. Se viimeinen uroksen "pakko saada sut nyt!"-asenne vielä puuttui. Tuulian mukaan Punssilla se asennen on ollut aiemmissa astutuksissa, joten huomasi ettei tänään ollut vielä The Day :) Huomenna sitten uudestaan!
Ross on tänään ekaa päivää piippaillut Liinun perään ja yrittänyt iskeä. Eilen vielä mettälenkillä vaan leikkivät, joten senkin puolesta huomenna vois olla hyvä :)
Kyllä tuli vielä enemmän pentukuume tuolla reissulla, jos voi enempää tulla. Tuulian ja Timon luona oli kaksi 7viikkoista pentua yhdistelmästä Promillen Brandy-Kemi Rhys. Eli Punssin siskopuolen pentuja, narttu ja uros, jotka jäävät Tuulialle ja Timolle. Voi miten hienoja pentuja ne oli <3 Määääää en kestäääää! Ja nyt oikein pääsin hipelöimään Punssia, niin vitsi miten sporttinen kroppa sillä on ja karvan määrä ja pituus on just sellanen kun mä haluan!! Puhumattakaan siitä luonteesta!! Ei jaksa oottaa :D Niin ja Punssin toisesta pentueesta on nyt kuvattu 2/3 ja molemmilla A/A lonkat ja 0/0 kyynäret, olat ja selkä molemmilla myös puhtaat!!
Tässä vielä muutama kuva treffeiltä:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti