maanantai 19. elokuuta 2013

Blogin avaus

Korkataanpa tämä blogi jo :)
Tuulia laittoi viestiä viime torstaina (15.08-13), että Punnsin TNS-testin tulokset tuli ja ne oli normaalit, eli Punssi on TNS vapaa. Tämä tarkoitti siis sitä, että mitään esteitä ei enää Liinun ja Punssin rakkaudelle ole :D Tarkoitus oli astuttaa Liinu vasta ensi kesänä... Kysyin kuitenkin Tuulia mielipidettä astutusajankohdasta ja Tuulialle sopi ihan yhtä hyvin astutus nyt syksyllä tai ensi kesänä. Keskustelin sitten eilen rakkaan avopuolisoni kanssa tästä, nykyään kun koira-asioista päättää kaksi ihmistä :) Lumi tullaan myös astuttamaan nyt syksyllä, joten se vähän pisti miettimään, mutta koettiin kuitenkin Liinun  ensikesän kisakunto tärkeämmäksi perusteeksi tällä kertaa. Eli mielummin nyt kahdet pennut suurinpiirtein samaan aikaa ja saan kisata Liinun kanssa ensi kesänä. Heinäkuussa 2013 se sai ensimmäisen 1-tuloksen haun VOI-luokasta ja mahdollisuus valioitua on sitten heinäkuussa 2014. Tämän haluaisin tapahtuvan silloin heti, koska Liinulla on silloin ikää jo sen 7-vuotta, enkä haluaisi noin pientä koiraa rasittaa isoilla ja vaativilla PK-esteillä kauheasti pidempään.
Joten Liinu astutetaan seuraavasta juoksusta, jota odotellaan marraskuun tietämillä. Liinu kyllä on tunnettu juoksuvälien vaihtelevuudesta, joten katsotaan nyt koska ne tulee :D
Kirjoitan enemmän tulevasta pentueesta kun on kunnolla aikaa istua koneella.
Tervetuloa seuraamaan taas yhtä SL pentublogia!!! :)

-Janika

2 kommenttia:

  1. PS. PK-puolella ei tarvi olla vuotta valioitumisen välissä. TUlosten pitää olla kahdelta eri kaudelta (ja kahdelta eri tuomarilta). Joten valioitua voitte vaikka heti keväällä ;-).

    VastaaPoista
  2. Loistavaa! Tuli varmaan agipuolelta tuo 1vuosi välissä, vai onkohan se ollut joskus niin :D

    VastaaPoista